| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| 8 Aralıkta Sahne Alan Asıl Grup Sizce Nasıldı? |
| Çok Deliydi yaa.... |
|
35% |
[ 13 ] |
| eh iŞTE camımmm... |
|
35% |
[ 13 ] |
| yok abi bi bok olmaz onlardan yaaa:) |
|
29% |
[ 11 ] |
|
| Toplam Oylar : 37 |
|
| Yazar |
Mesaj |
NikNeyime
|
Tarih: Pts Arl 12, 2005 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla görmek nasip olmadı.Ama delilerdir herhalde.
Amma ve lakin dansçı kızlar fena değildi hani. 1 de şunu ekliyorum beni Dansöz çıkacak diye oraya yaka paça götüreni görürsem mıhlıyacagım topukluklarından.
Ha Eren bu arada Türkçen çok berbat ** |
|
| Başa dön |
|
Hidrofor

|
Tarih: Pzr Oca 15, 2006 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| Asıl grup .. ?! .. details? |
|
| Başa dön |
|
Busecikkk

|
Tarih: Sal Oca 17, 2006 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
asıl grup dediği kendi grubu sewgili hidrofor onlar daha iyiydi doorusu aslında sende bizimle birlikte kalıp izleseydin böle yyabancı kalmazdınnnn x-((yaw ben nickimden nefret ediorum bunu deiştirmenin bi yolu yok muu ) |
|
| Başa dön |
|
Hidrofor

|
Tarih: Sal Oca 17, 2006 9:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağol abi aydınlattığın için, de ben bunu anlayabilmiştim zaten..'asıl grup' ifadesinin altında yatan megalomanyaklığın farkına varıp ayrıntı manyağı insan modeli ayağıyla laf sokma girişimimin içine ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim :P
Neyse..deli gibi merak ettiğim bi konu var ehaha; asıl gurup sadece türkçe çalıyor sanırım(yamuluyorsam düzeltin)..yani vokalin dili mi dönmüyor yoksa diğer elemanların enstrümanlarına hakimiyetiyle ilgili bi mevzu da Rasmus fln gibi boktan grupları coverlayarak basitleşmek istememenizden bi kaynaklanıyor, nedir?Çevreden 'Ohaa abi nasıl çalsınlar' türü tepkiler alıyorum..sormak istedim.. |
|
| Başa dön |
|
drummeren
|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Öncelikle Şunu Söliim Bu Asıl Grup İfeadesi Hidrofor Kardeşimizi Baya Rahatsız Etmiş Galiba Ondan Özür Diliyorum Ben... Yabancı Parça Çalmamamızın Sebebi Okul İdaresidir... Geçen Seneki Konserde Repertuarımızdaki For Whom The Bell Tools'u Bize Çaldırmadılar Ve Sahnemizi Bitirdiler.Bunun Arkasında Enstürman Veya Vokalden Kaynaklanan Bir Sorun Yok Tamamen Okulun İsteği.. |
|
| Başa dön |
|
drummeren
|
Tarih: Çrş Oca 18, 2006 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Öncelikle Şunu Söliim Bu Asıl Grup İfeadesi Hidrofor Kardeşimizi Baya Rahatsız Etmiş Galiba Ondan Özür Diliyorum Ben... Yabancı Parça Çalmamamızın Sebebi Okul İdaresidir... Geçen Seneki Konserde Repertuarımızdaki For Whom The Bell Tools'u Bize Çaldırmadılar Ve Sahnemizi Bitirdiler.Bunun Arkasında Enstürman Veya Vokalden Kaynaklanan Bir Sorun Yok Tamamen Okulun İsteği.. |
|
| Başa dön |
|
sinemt
|
Tarih: Prş Oca 26, 2006 9:40 pm Mesaj konusu: sebebi ziyaretim... |
|
|
grubun adını bilmiyorum ama en son çıkan grup ( zaten iki grup vardı,ikincisi işte) harikaydı bence... _________________ <Snm> |
|
| Başa dön |
|
duygu89
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 1:27 pm Mesaj konusu: Re: 8 ARALIK |
|
|
| drummeren demiş ki: | | arkadaşlar 8 aralık ile ilgili düşünclerinizin yazın... | 8 aralıkta bn dans grubndydm nasıl göründk blmiorum ama tuncaylarn grbu harikydı bnce.. |
|
| Başa dön |
|
_cLeoPatrA_

|
Tarih: Pts May 08, 2006 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
8aralaık hakkında tek söyliicem gruplarda degişiklik yapın..ya ertuğrul_erman_ziya elemanlarını da cagırsanıza..eminim bilgehanlardan daha fazla sewilirler..!ertuularda kabul ederler büyük bi ihtimal..daha ii bi eglence olabilir böölece..  |
|
| Başa dön |
|
HuRRiC@Ne

|
Tarih: Pts May 08, 2006 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla görmek nasip olmadı ne desem yalan _________________ KAHROLSUN SÜHEYLA |
|
| Başa dön |
|
kucukinsan

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
tek şey solemek istiorum 8 aralıkla ilgili bilgehanlar iğrençtiler x-( tabiki tuncaylar manaktı  |
|
| Başa dön |
|
|