| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SPectre

Kayıt: 28 Tem 2005 Mesajlar: 31 Nerden: Ne Gerek Var Bilmene
|
Tarih: Pzr Hzr 11, 2006 3:32 pm Mesaj konusu: yerimize gelenler |
|
|
bugün oks sınawı wardı
biz mezun olduk bizim yerimize koleje kimler gelio bakalım _________________ Life is Lie so Smile |
|
| Başa dön |
|
shorty

Kayıt: 29 Ağu 2005 Mesajlar: 143 Nerden: maddi mi???manevi mi???
|
Tarih: Pts Hzr 12, 2006 7:38 am Mesaj konusu: |
|
|
bnm kuzenim büyük bir ihtimal gelcek.ayrıyetten bildiğim kadarıyla bizim sınıftan arkadaşın kardeşi de gelecek.gelsinler okul görsünler _________________
 |
|
| Başa dön |
|
harekat-ı rock
|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben geldim bile... süper bi okul ya (henüz baslamamış olsa da ) senenın basından beri sal die boşa yırtınmıyos heralde ;) _________________ PUnK-kaoS-nOiSE!
"SöNüp gİTmekTEnse YANMAK dAHA iyidir"
! |
|
| Başa dön |
|
Hidrofor

|
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
36o lardan başlıor taban puanları.. 2oo6 da daha çok yükselmesini bekliordum ama.. neyse, hayırlı olsun gelenlere.. lan?! artık çöm değiliz dfgadş
En son Hidrofor tarafından Prş Ağu 03, 2006 1:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
dbayraq
|
Tarih: Çrş Ağu 02, 2006 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| harekat-ı rock demiş ki: | ben geldim bile... süper bi okul ya (henüz baslamamış olsa da ) senenın basından beri sal die boşa yırtınmıyos heralde ;) |
hojgeldin.sölediin gibi süper bi okul.tekrardan kolejimize hoşgeldin diyorum,burda herşey istediin gibi olacak sen içini ferah tut  |
|
| Başa dön |
|
allydeenlear

|
Tarih: Çrş Ağu 02, 2006 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| harekat-ı rock demiş ki: | ben geldim bile... süper bi okul ya (henüz baslamamış olsa da ) senenın basından beri sal die boşa yırtınmıyos heralde ;) |
süheyla öztürk selma uğurlu nilüfer özaydın bunları beynine kazı dersine gelmezlerse bu sene altın senen olur > |
|
| Başa dön |
|
DLorie

|
Tarih: Çrş Ağu 02, 2006 6:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
amaneyn ya neden herkes aynı seyi soleyip duruyor ?.. alalala acaip tırsmaya başladım adım atar atmaz..bi de kayıt gunu mudurun odasında bi tipler vardı ki sormaynz ...dersin ki allaha yakın ol,gozunu sevim benden uzak ol tarzı tipler... gorunce korktum kayıda abimle gitmiştim süper bi duygu artık veli olarak abim gozuktugunden okulu asınca ona haber vercekler auhhasudh  _________________ da less u knw, da more u believe .. |
|
| Başa dön |
|
erken_teshis

|
Tarih: Çrş Ağu 02, 2006 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
[size=18][/size] NE KADAR BALim benimde abim olsa beni takmaz kafaya ablam olsa keşke ankarada ULAŞANA KADAR ama maalesef peder olcak annem olmasında
[color=red][/color] |
|
| Başa dön |
|
u_n_w_a_n_t_e_d
|
Tarih: Prş Ksm 02, 2006 6:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bnde oks sonucu sala geldim bu sene.Gerçektende sallı olmak ayrıcalık.! |
|
| Başa dön |