| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cansu
|
Tarih: Sal Ksm 14, 2006 3:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
kopyalar,kantınde mılletn harul huurul yemek yemesi,koridordakı sigara kokusu,sabah nası ascaz die plan kurmalr..
alfa acisinin değerini buldik_tahsin hoca!!!
karsıdaaaaakı acıyı nası bulcaz_mustafa gnaydın !! alllahmmm bnlar olmsa daha iiydi ama.. |
|
| Başa dön |
|
shorty

Kayıt: 29 Ağu 2005 Mesajlar: 143 Nerden: maddi mi???manevi mi???
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
her sabah üstüne üstüne basılan "kızlarımızdaki renkli hırka,makyaj,siyah çorap" sorunsalları...
+kızım sen makyaj mı yaptın?
-hayır hocam doğal haali...diye bir diyalog da duymamış değilim... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
Omer15
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
her sabah geç kağadı kuyruğunda ismail hocaya ne yalan sölesem telaşıı  _________________ dünyada iki çeşit basketbolcu wardır micheal jordan ve diğerleri... |
|
| Başa dön |
|
shorty

Kayıt: 29 Ağu 2005 Mesajlar: 143 Nerden: maddi mi???manevi mi???
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam kuaför kapalıydı yalanı... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
ZeYnO

|
Tarih: Pzr Ksm 19, 2006 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| allydeenlear demiş ki: | | shorty demiş ki: | | allydeenlear demiş ki: | | zeynel hocanın okula girerken öğrencilik hakkındaki nasihatları ve adamı deli eden konuşmaları |
ve ardından gelen saçma sapan nasihatler  |
''seen öğrenci deilsin saçınla başınla pantolonunla gıravadınla öğrenci olmayı haaaketmiyorsun
zeynel özdemir |
merak ettm şmdi bu zeynel hocaı.. kendisi benm hocamn dayısı olur ayrıca. _________________ düşman kelimesinin anlamını dostum sıfatı taşıyanlardan öğrendim...
-------------------------------------------
 |
|
| Başa dön |
|
OccE

|
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hadi yaa sakın sizin müdürün deme zaten biliom o adam da kıl |
|
| Başa dön |
|
ZeYnO

|
Tarih: Çrş Ksm 22, 2006 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok ya ne müdür saçmalama.. su adını azına alma çıkar biyerlerden... adam köstebek gibi her deliktn çıkıo... yok bu zeynel hocann yeeni olan hoca benm beden hocam [çok qarip bi cümle kurdm farkındayım] >  _________________ düşman kelimesinin anlamını dostum sıfatı taşıyanlardan öğrendim...
-------------------------------------------
 |
|
| Başa dön |
|
lovecell
|
Tarih: Cmt Ekm 04, 2008 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
hey gidi selim hoca çok iyi adam... harbi baba adam  _________________ LoveCell |
|
| Başa dön |
|
lovecell
|
Tarih: Cmt Ekm 04, 2008 1:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir de müfit hocanın bizi spor salonuna spor ayakkabısız sokmamasına rağmen kösele ayakkabılarla ders yaptırması.. bir de lise 2 deyken belediyenin spor salonunu korumak için görevlendirdiği DELİ adam hala var mı bilmiyorum... _________________ LoveCell |
|
| Başa dön |
|
|