| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cansu
|
Tarih: Pzr Oca 29, 2006 3:55 pm Mesaj konusu: böw |
|
|
| samsun samsun ne samsunu yaa..öldü bitti emekliye ayrıldı resmen yapjak hçbişe yok.çiftlkte gez git bi yerde otur çok sıkılırsan in aşaı deniz havası al ne kaldı başka geriye...haksızmıyım? |
|
| Başa dön |
|
MCetin

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2006 7:40 pm Mesaj konusu: !!! |
|
|
dogru sölüosun da arkadasim,iste insan oralari gezince eski günler gelio gözünün önüne,en azindan benim.senede 2 defa görebiliorum artik,naapalim simdi... _________________ 2000 Graduate-------11-F |
|
| Başa dön |
|
genez
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 1:38 pm Mesaj konusu: s |
|
|
memleket olması yetmesmi)) _________________ gnx |
|
| Başa dön |
|
mixed
|
Tarih: Cmt Mar 25, 2006 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
çiftlik turu bi kere bayıyo...Üstüme üstüme yürüyen insanlar, yanındakiyle konuşurken bana küt diye çarpan ayılar yüzünden ,daha kıvrak hareketlerle yürümeye başladım artık. Köşe başlarında duran,yanındaki kıza öküz trene bakarmış gibi bakan krolar da ayrı bi mesele tabiii.Ama bir sahilimiz var ki...Kıymetini bilmemiz lazım.İç anadolu da oturuyo olsak stres atmak için nereye gidecektik.Bi kere denizin o mavi rengi ,insanda stres bırakmıyo...
SAMSUN'U SEVİYORUM _________________ tüm sallılara başarılar...
 |
|
| Başa dön |
|
shorty

Kayıt: 29 Ağu 2005 Mesajlar: 143 Nerden: maddi mi???manevi mi???
|
Tarih: Cum Nis 07, 2006 5:51 pm Mesaj konusu: Re: böw |
|
|
| cansu demiş ki: | | samsun samsun ne samsunu yaa..öldü bitti emekliye ayrıldı resmen yapjak hçbişe yok.çiftlkte gez git bi yerde otur çok sıkılırsan in aşaı deniz havası al ne kaldı başka geriye...haksızmıyım? |
yerden göğe kadar haklısın bence samsunun ne güzel yeri çiflik caddesi fakat şöyle bi durum var çiflikte eli skinde bi dünya sapık war bu şehirden yawaş yawaş sıkılmaya başlıyorum soleyin bna yannışım warmı _________________
 |
|
| Başa dön |
|
HuRRiC@Ne

|
Tarih: Pzr Nis 23, 2006 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
wallahi haklısın kardeş millet ayılıktan ölüo _________________ KAHROLSUN SÜHEYLA |
|
| Başa dön |
|
shorty

|
Tarih: Pts Nis 24, 2006 12:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayılıktan ölmek ne demek acaba??? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
ZeYnO

|
Tarih: Sal Nis 25, 2006 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
beni tanımıosnuz ama ben zeyno. haklısınız ne kadr pis insnlr var. insanlk ölüo yavş yvş. çiftlik bayıo artık bi zaman sonra. sahilde itini kopuğnu tutan sersri sahile inio. ayıp ya millt kendne gelsin artk!!!!!! x-( x-( x-( x-( _________________ düşman kelimesinin anlamını dostum sıfatı taşıyanlardan öğrendim...
-------------------------------------------
 |
|
| Başa dön |
|
SPectre

Kayıt: 28 Tem 2005 Mesajlar: 31 Nerden: Ne Gerek Var Bilmene
|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 7:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayatımda hiç çiftlikte wolta atmamayı sewmedim mecbur kalınca çiftligi kullanırım samsundan beter yerlerde war düsünün hiç cafesi olamyan bi kasabadada yasayabilirdim ama samsun benide bayıo _________________ Life is Lie so Smile |
|
| Başa dön |
|
shorty

|
Tarih: Cmt Nis 29, 2006 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
haklısın walla boku çıktı _________________
 |
|
| Başa dön |
|
fawkes

|
Tarih: Pts May 29, 2006 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
pff ben mpaL den sıkıldım =) gelebilrsem bidahaki sene sal a gelmek istiyom yaw ..
toLga |
|
| Başa dön |
|
ZeYnO

|
Tarih: Prş Hzr 29, 2006 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
.... _________________ düşman kelimesinin anlamını dostum sıfatı taşıyanlardan öğrendim...

En son ZeYnO tarafından Prş Arl 18, 2008 4:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
kucukinsan

|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle hepinize katılıorum ya sadece çifliktemi sizce eli şeyinde gezen dikkat ederseniz sahil abaza kaynıo ve yerler prezervatif kaynıomuş (arkalr ole dedi özellikle kayalar)samsun bitti arklar heryer sapık kaynıo dedem yaşında adam laf atıo
kusura bakmain ama bole haksızmıyım yane... |
|
| Başa dön |
|
ZeYnO

|
Tarih: Prş Arl 07, 2006 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
hklısın hmde sonuna kdr... ama bnce bunun sadece samsunla alakası yoq... birçok şehrde oluo bunlar... bnce bu konu insanlığa grio... doğruı düzgn insan kalmadı toplumumuzda.. türk ruhunu, kültürünü kaybedioruz yavaş yavaş bence.... _________________ düşman kelimesinin anlamını dostum sıfatı taşıyanlardan öğrendim...
 |
|
| Başa dön |
|
|